• Nulstil
Alga flettet spisebordsstol i lys flet

Alga | Spisebords- og havestol i flet

Extrem stærk spisestol med fibre der kan tåle hård sol.

Leveres i hvid eller natur.

Anthony udesofa

Sofaen Anthony er konstrueret af en aluminiums ramme med flettede plastik fibre. Rammen giver sofaen et naturligt look, samt en øget stabilitet og styrke. Desuden letter det også rengøringen som med fordel kan gøres med en vandslange og lidt sæbevand. For at fuldføre looket kommer sofaen med hynder.

Foldbar havestol i metal

Arc | Foldbar havestol i flere farver

Arc foldestolen egner sig til mange formål. Den er specielt egnet til udendørs formål og pynter pænt på bl.a. en altan eller i haven ved et bord. Mulighederne er mange. Stolen fremstilles i stål og er pulverlakeret for at være modstandsdygtig mod vejr, sol og vægt. Fødderne er foruden sluttet i en “gummi-hætte” så den ikke ridser og står mere fast. Ydermere kommer stolen i tæt på alle jordens farver og passer vel med havebordet i samme serie.

Foldbart havebord i metal

Arc | Foldbart havebord i flere farver

Havebordet fra Arc er fremstillet i stål og egner sig vel til flere formål. Den er pulverlakeret og egner sig derfor vel til at stå i haven eller andre udemiljøer. Bordet kommer i mange forskellige farver og matches desuden vel med havestolen fra samme serie. Den kan ses på dette link. Bordet fås også i størrelsen 110×70 eller 50×70 i modstæning til viste størrelse 70×50.

Bo-Tikken Teak Havebord

Bo-tikken udendørs spisebord i teak træ, med krydsstel, der er særligt kendt for sin høje styrke og smukke glød. Havebordet har luft mellem lamellerne, så træet kan arbejde og give sig afhængigt af vejret. Teak-møbler vil patinere over tid og få en smuk grå og naturlig farve. Bordet kræver ingen vedligeholdelse, men hvis du ønsker at bevare den smukke kastanjebrune farve, kan du behandle det med olie.

Havemøbler-Bord-bænkesæt Gargantua

Bord-bænkesæt Gargantua

Fra belgiske Extremis. Højdejusterbare bænkemoduler.

Havemøbler-Bryggeri bænk

Bryggeri bænk

Havebænk i ubehandlet teaktræ og galvaniseret stål.

Bryggeri bord

Havebord i ubehandlet teaktræ og galvaniseret stål.

Bryggeri bord – rundt

Havebord i rundt i ubehandlet teaktræ og galvaniseret stål.

Bryggeri stol

Havestol i ubehandlet teaktræ og galvaniseret stål.

Havemøbler-Casanova sunlounger

Casanova sunlounger

Casanova sunlounger er en kvalitetsrig og tidsløs solseng, der egner sig vel til udendørs brug. Den fås i et hav af farver og kan desuden foldes således at den fylder minimalt under eventuel indendørs opbevaring i vinterperioden.

Costes teak sofa udendørs træ loungesofa

Costes | Udendørs loungesofa i teak

Trepersoners sofa i teak træ velegnet til udendørs brug. Den dybe og aflange sædehynde sørger for maksimal komfort. Sofaen er her vist i naturligt teak men fås også i en mørkere teak finish eller malet mahogni træ.

Billede af sort firkantet havebord Darwin fra Emu

Darwin | Foldbart havebord i metal og mange farver

Havebord i metal fra italienske Emu. Bordet kan desuden foldes sammen for let opbevarnig. Bordet fås i et væld af farver som bl.a. hvid, rød, grøn og brun. Pris og billeder er for modellen der er 80×80, men bordet fås også i andre længder og højder.

Engelsk park/havebænk i flere længder

Engelsk park/havebænk konstrueret i massiv teak og i formiddabel kvalitet. Bænken fås i flere mål og former, hvorved denne model kommer i målene 150, 180 eller 240cm i bredden. Bænken egner sig til mange formål og er velegnet til at stå udenfor. Hynder kan foruden tilkøbes i et væld af farver.

Havemøbler-Fiesta deckchair

Fiesta deckchair

Fiesta armstolen er en populær klassiker der forbliver tidsløs. Kan fås i et væld af farver og kombinationer. Et solidt og kvalitetsrigt design der velegner sig til udendørs såvel som indendørs brug. Den kan ydermere foldes sammen således at den fylder minimalt ved eventuelt opbevaring.

Flet stol i natur

Romantisk havestol i naturfarvet flet og med stel af aluminium, som passer perfekt til lange sommeraftner på terrassen. Hynde i stof til sædet medfølger. 

Grøn Caféstol

Grøn café-klapstol af pulverlakeret stål. Perfekt til den lille hyggekrog i haven, på terrassen eller altanen. Kan nemt klappes sammen og optager minimal plads.

Grønt Cafébord

Skønt cafébord i stål. Perfekt til den lille hyggekrog i haven, på terrassen eller altanen. Bordet er lavet af slidstærkt pulverlakeret stål for at give stabilitet. Det kan nemt klappes sammen og rengøres let.

Havemøbler-Havebænk i flere former

Havebænk i flere former

Engelsk park/havebænk der kommer i flere former og størrelser. På billederne ses såvel den hjørneformede som den runde havebænk. Den er fremstillet i massiv teak og egner sig vel til fast udendørs brug. Bænkene kan med fordel anvendes til formål vist på billederne. Målene forneden er på den runde bænk, som for øvrigt sælges som to halve der efterfølgende bliver sammensat.

Havemøbler-Havebord Anton

Havebord Anton

Havebord i genbrugs teak

Havemøbler-Havebord jacob

Havebord jacob

Havebord i genbrugs teak, prodceres også i længde 250cm x 90cm og 290cm x 90cm

Havesofa Arena

Havesofa i meget uv-resistent fibre, hynder i mange forskellige fibre.

Leveres også som 2-pers, stol og chaiselounge.

Havesofa Brumas

Havesofa i enten 2-pers, 3-pers sofa eller som stol.

I ekstremt uv-resistente fibre og hynder i mange forskellige tekstiler.

Havemøbler-Havestol Sagra

Havestol Sagra

Extremt stærk havestol med meget uv-resistente fibre.

 

Havemøbler-Humblebæk Bænken

Humlebæk bænken

Humlebæk bænken er ligesom sin lillebror et ideelt valg til det udendørs liv. Den egner sig vel til terassen, haven mv. og fås i farverne hvid, sort, gråblå og vogngrøn.

Havemøbler-Humblebæk Stolen

Humlebæk Stolen

Humlebæk stolen er egnet til flere formål. Den egner sig vel til haven og terassen, men bl.a. også som en ekstra spisebordsstol eller som stol i soveværelset. Stolen fås i et væld af farver, som hvid, sort, gråblå og vogngrøn og kan desuden klappes sammen til en nem og hurtig opbevaring.

Jack Lænestol

Teak Jack udendørs lænestol med et luksuriøst, elegant design perfekt til varme sommeraftener. Den har en stilren, massiv ramme i teak og bløde, hurtigt tørrende puder i skum for optimal komfort.

Jack Sofa

Teak Jack udendørs sofa med et luksuriøst, elegant design perfekt til varme sommeraftener.

Jack Sofabord

Jack udendørs sofabord med den samme luksuriøse udtryk som resten af Jack kollektionen i teaktræ.

Havemøbler-Joss havebord

Joss havebord

Havebord i genbrugs teak

Havemøbler-Krukker

Krukker

Krukkerne kommer i mange farver og størrelser. 

Loop havestol

Loop udendørs spisebordsstol er en let og elegant stol, der nemt kan stables. Fås i flere farver.

Loop lænestol

Loop lænestolen sikre fantastisk komfort og er en elegant stol med et let udtryk. Stolen kan stables. Fås I flere farver.

Moderne Lounge Sofa

Skøn lounge sofa, med et moderne, elegant design til udendørs brug. Den høje kvalitet garanterer, at produktet kan anvendes år efter år.

Moderne Lounge Stol

Skøn lounge stol, med et moderne, elegant design til udendørs brug. Den høje kvalitet garanterer, at produktet kan anvendes år efter år.

Havestol Monte Carlo fra Alexander Rose

Monte Carlo | Udendørs fletstol

Monte Carlo er en vævet havestol specielt egnet til udendørs brug. Den er modstandsdygtig ved det meste slags vejr og står stabilt givet dens vægt. Stolen er vævet i syntetisk rattan der modsat naturligt rattan er langt mere holdbart. Stolen fås med lige eller buet ryg og åbent eller tæt flæt. Den åbent vævede stol måler 6kg modsat den tætvævede der måler 8,5kg.

Spisebordsstol til udendørs brug

Rio | Have- og spisebordsstol i flere farver

Stolen Rio egner sig vel til udendørs miljøer og fås med eller uden armlæn. Stolen kommer i et hav af farver ud over den hvide og sorte udgave der er vist på billederne. Stolen er konstrueret i højkvalitets stål og er efterfølgende pulvarlakeret for at gøre den ekstra holdbar og modstandsdygtig ved høj vægt. Ydermere er endestykket af fødderne lavet i nylon således at stolen er nem at flytte og ikke ridser, som stål f.eks. ville.

Samba vippe-solseng

Solseng fra italienske Fiam med praktisk vippefunktion der gør det muligt at sole sig eller slappe af i flere positioner. Solsengen er fremstillet i et slidstærkt materiale der er modstandsdygtig i hårdt vejr men som samtidigt ikke går på kompromis med komfort.

Udendørs spisebordsstol i flet

San Marino | Spisebordsstol i flet

San Marino er en vævet havestol specielt egnet til udendørs brug. Den er modstandsdygtig ved det meste slags vejr og står stabilt med dens vægt på otte kilo. Stolen er nemlig vævet i syntetisk rattan der modsat naturligt rattan er langt mere holdbart. Stolen fås med lige eller buet ryg og kommer med hynde som vist på billederne.

Savbriks natur

Multifunktionel daybed der egner sig vel til såvel udendørs som indendørs brug. Kan med fordel anvendes i skyggen under et træ på de lune sommerdage. Fås i forskellige farver og typer træ.

Solseng i metal og rød farve

Snooze | Stabelbar solseng i metal og flere farver

Solsengen Snooze er velegnet til udendørs formål, og flyttes let rundt i haven, ved poolen mv. med de smarte hjul.

Solstol i metal og rød farve

Snooze | Stabelbar solstol i metal og flere farver

Snooze, som strandstolen så passende hedder, er konstrueret i stål og lavet i en sådan vinkel at det næsten er uundgåeligt at falde i søvn i den når solen er fremme. Foruden den røde farver, fås stolen også i et væld af andre farver som det ses på billederne.

Spisebordsstol i lys/mørk Teak “Kilt”

Spisebordsstol med ramme i teak træ og polstring i vævet ræb. Egner sig vel til udendørs brug, men kan med fordel også anvendes indenfor. Stolen fås også i en lavere men bredere lounge udgave og med ramme i stål.

Teak Sidebord

Skønne elegante teaktræs udendørs sidebord, kommer i 3 forskellige størrelser

Havemøbler-Vallø Lamel bord

Vallø Lamel bord

Vallø Lamel bordet fås i målene 70x70x70 eller 70x90x90 og flere farver. Bordet egner sig ligesom Humlebæk bænken og stolen vel til haven og andre udendørsarealer, og kan med fordel også anvendes indenfor på kølige aftener.

Informationer

 • Hellerupvej 10, 2900 Hellerup
 • bo-tikken@bo-tikken.dk
 • 39 62 80 71
 • Find vores brochurer her.

Åbningstider

 • Man-Torsdag: 9:30 – 17:30
 • Fredag: 9:30 – 18:00
 • Lørdag: 09:00 – 14:00
 • Bedøm os på Google her.

Følg os her

Informationer

 • Hellerupvej 10, 2900 Hellerup
 • bo-tikken@bo-tikken.dk
 • 39 62 80 71
 • Find vores brochurer her.

Åbningstider

 • Man-Torsdag: 9:30 – 17:30
 • Fredag: 9:30 – 18:00
 • Lørdag: 09:00 – 14:00
 • Bedøm os på Google her.

Følg os her

Scroll til toppen